Jingle Bells от веселата страна

Снежен човек

Много обичам Коледа. Обожавам да подарявам подаръци. Дори понякога имам чудството, че аз се вълнувам много повече от хората, които ги получават. Коледа за мен е времето, когато можеш да си седиш вкъщи на топло. Да забъркаш една питка, което да знаеш, че дори и да не стане, пак всички ще я чакат с желание. Да броиш яденетата и като видиш, че са четни, веднага да прибавиш и още нещо.30 Days of Pinspiration

Коледа всъщност е и времето, когато всички компании се надпреварват за вниманието на клиента и играят по тънката струна на празничното настроение. Кой успешно, кой не съвсем. Представям ви няколко дигитални решения, които ми направиха по-голямо впечатление.

Pinterest са направили вдъхновяващ Коледен календар. 30 Days of Pinspiration представя всеки ден постовете на потребители, неправителствени организации и марки, които носят празничното настроение. А ако случайно сте си изключили звука, ще пропуснете възможността да композирате весела мелодийка, като се разхождате с мишката върху датите.

И като стана дума за Коледна мелодия, BMW отново ме изненадоха с интересно решение (мерси, Оги, за споделянето). Как можете да кръстосате песничката Jingle Bells с екстремното шофиране? Отговорът е – като BMW направи най-бързата Коледна песен.

И макар да съм си наложила правилото да не “промотирам” нашите клиенти от личния ми професионален блог, не мога да не споделя, че съм страшно радостна, че предложихме и GLOBUL приеха да направим Коледните им реклами със снежни човеци. Сега в офиса ни има една групичка снежковци, с които споделяме пространството и създават не само празнично настроение (ако искаш да се снимаш с тях, просто мини да изпием по един горещ шоколад).

Снежен човек

Портиерът на входа на офиса

Снежен човек

Ръчно изрисуван от Косьо Кокаланов